Cartea de Aur

GOLDEN BOOK OF THE COMANA MONASTERY

Archive of 1998
Archive of 2008
Archive of 2009
Archive of 2010
Archive of 2011

23.01.2011
Astazi, 23 ianuarie, penru mine si sotia mea, precum si penru titi prietenii nestri, sufletele noastre s-au unit într-o sfânta închinaciune în genunchi. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe noi cei care trecem prin viata si slujitorii acestui lacas de închinaciune care ne-ai primit astazi într-o zi speciala în casa Domnului.

Popescu, Director O.N.C.E.  
Alexandra Moraru, Nicolaescu Moraru  

Am ramas profunt impresionat.

Budan Emil  

Cu tot ce am mai bun în suflet, în minte si spirit. Fie ca toti cei care pasesc acest prag sa fie binecuvântati! E o casa pentru toti cei care simt ca "acasa".

I.B.  

31.01.2011
Cu dragoste frateasca si Darul de la Dumnezeu sa ne întarim în duh rugându-ne unii pentru altii. Dumnezeu cu noi!

Pr. Tanase Petraru  
Parohia Fântânele- jud Prahova  

31.01.2011
Ziua de azi, 31 ianuarie 2011, este de neuitat pentru mine, pentru ca am fost împreuna cu Prea Sfintia Sa Parintele Ambrozie, Episcopul Giurgiului, si cu Prea Cuviosul Parinte Mihail la Sfânta Manastire Comana, una dintre marile comori ale istoriei noastre si ale crestinilor de pretutindeni. Binecuvinteaza, Doamne, pe cei ce iubesc podoaba casei Tale!

Comana, 31 ianuarie, 2011.  
Mihail Diaconescu  

Fara data
Cristos a înviat!
Adevarat a înviat!
Cu respect, admiratie si gratitudine pentru sufletele dumneavoastra si pentru stramosii vostri si pentru poporul român si pentru cei cu care va întâlniti ai pentru care va rugati zilnic.


5.05.2011
This was really an experience!


22.05.2011
Hristos a înviat!
Adevarat a înviat!
Din partea ambasadei britanice, as dori sa multumesc manastirii si comunitati din Coman pentru respectul acordat soldatilor engleyi – în anul 1944, si pâna acum. Si multumesc pentru ospitalitatea dumneavoastra.

Mari Haris  
Her Majesty's Ambassador on Romania  

22.05.2011
Prea cuviosului Mihail, staret al frumoasei si linistitei Manastiri a lui Tepes Voda, poarte grija de Sfânt Locas Vergatti Cu multumiri Paritelui Staret Mihail Muscariu, caruia îi dorim mult succes în tot ce întreprinde.

Cristian Vergatti  
Erich Agnes  

Fara data
Dumnezeu sa ne ajute sp ducem la bun sfârsit acest minunat proiect!
De rezultatele acestuia sa se bucure urmasii nostri.

Director executiv (asistent manager) Nicu Mardare  
Elena Miron Urîtu (manager proiect)  
Udroiu Adriana (Asistent mediu)  
Doima Sturzu (Asistent promovare)  
Monalisa Jureschi (Asistent fianciar)  

10.06.2011
Un loc deosebit, încarcat de istorie si sentimente crestinesti care pe toti ar trebui sa ne faca mai buni, cumpatati si linistiti.
Multumesc pentru bucuria de a vizita un astfel de lacas!

Georgeta Mitrut  

10.07.2011
Astazi, împreuna cu familia, am petrecut câteva ore de neuitat în acet loc încarcat de istorie si liniste sufleteasca. Valoarea acestui loc a fost prezentata de Staretul Mihail, un om deosebit care merita umlta stima si respect. Îi dorim sa aibe puterea sa poarte pe umeri stralucirea acestei minunate manastiri.

Ion Iosif Patrascu  
I.P.J. Giurgiu